Onze opdrachtgevers bepalen zelf hoe ze ons inschakelen: voor één van onze expertisevelden of voor twee of drie. Bij ieder project zoeken we naar een passende samenwerkingsvorm.

 

Impuls / Partners heeft jarenlange ervaring met ruimtelijke vraagstukken. Op alle schaalgroottes. Voor overheden, woningcoörporaties en marktpartijen. Voor ons is elk project een drie-eenheid van projectmanagement, juridische en financiële aspecten. Dat is ook wat Impuls / Partners biedt: 

Projectmanagement - Dion Steenbergen van Impuls / Partners vertaalt ruimtelijke ideeën naar haalbare en inspirerende planconcepten. Heeft  een groot inlevingsvermogen. Wat maakt dat partners elkaar snel vinden, en dat vastgelopen projecten weer gaan draaien.

Juridisch advies, PPS en contractvorming - Toine Janssen van Impuls / Partners is thuis in de juridische aspecten van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Geeft vorm aan de samenwerking tussen overheid en markt. Ondersteunt bij strategiebepaling, onderhandelingen en contractvorming.

Financieel en plan-economisch advies -
Rick Peters van Impuls / Partners verbindt een planconcept met financiën en overziet de rol van het geld in het project. Met gevoel voor de standpunten en belangen van verschillende partijen.

↑ omhoog